Ρόδος: Θύμα τροχαίου ένας Νιγηριανός ποδηλάτης -Δέχτηκε επίθεση από τον δράστη - iefimerida.gr

Ρόδος: Θύμα τροχαίου ένας Νιγηριανός ποδηλάτης -Δέχτηκε επίθεση από τον δράστη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Ελληνες στη Ρόδο που οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο παρέσυραν και τραυμάτισαν έναν Νιγηριανό ποδηλάτη. Οι δράστες του τροχαίου ατυχήματος προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τον ποδηλάτη στο νοσοκομείο του νησιού και τότε ξεκίνησε μια απίστευτη περιπέτεια για τον άτυχο άντρα.

Οι αστυνομικές έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη των 2 Ελλήνων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που φέρονται ως οι δράστες στην υπόθεση με το τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι ιθύνοντες του τροχαίου με θύμα τον Νιγηριανό, μετά τη σύγκρουση, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον ποδηλάτη μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τότε άρχισαν τα μεγαλύτερα μπλεξίματα για τον 40χρονο ποδηλάτη.

Οπως ανέφερε ο Νιγηριανός στους αστυνομικούς, εκείνος επέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε με κατεύθυνση από την Ιαλυσό προς την Ρόδο, ενώ ξαφνικά έπεσε πάνω του ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι κατηγορούμενοι. Οπως είπε στη συνέχεια, εκείνος μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο οδόστρωμα και ο οδηγός του ΙΧ προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ποδηλάτης μπήκε στο όχημα των 2 Ελλήνων και ο οδηγός τον μετέφερε στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου, αντί να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον τράκαρε, τον κορόιδευε κιόλας, αντέδρασε και προσπάθησε να φύγει από το όχημα.

Τότε ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με την καταγγελία του Νιγηριανού, επιτέθηκε στον τραυματισμένο ποδηλάτη, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι, και του κατάφερε 3 χτυπήματα στην κνήμη και 2 ακόμη στο γόνατο!

Μόλις ο Νιγηριανός μπόρεσε τελικά να φτάσει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες κατέθεσε το σχετικό περιστατικό στους αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ