Formula 1: «Βολές» για την ανανέωση Ραϊκόνεν με Ferrari - iefimerida.gr

Formula 1: «Βολές» για την ανανέωση Ραϊκόνεν με Ferrari

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κίμι Ραϊκόνεν υπέγραψε μονοετή ανανέωση συμβολαίου με τη Ferrari, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον συμπαίκτη του Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος υπέγραψε επίσης νέα συμφωνία για τρία χρόνια.

Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής της Benetton και της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε δεν έδειξε να συμφωνεί με την απόφαση της Ferrari. «Είναι πολύ δύσκολο για τη Ferrari να κερδίσει τον τίτλο στους κατασκευαστές έχοντας στις τάξεις της τον Ραϊκόνν. Για να πάρεις τον τίτλο πρέπει να έχει δύο ανταγωνιστικούς οδηγούς και στην πορεία να δεις ποιος μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα των οδηγών» είπε στην ισπανική εφημερίδα «Marca», συμπληρώνοντας «Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις αγώνες, όμως το πρωτάθλημα είναι σαν το Γύρο Ιταλίας. Παρότι η Ferrari τα πήγε πολύ καλά στην αρχή, η Mercedes έκανε καλύτερη δουλειά στον τομέα της εξέλιξης. Γενικά ο συνδυασμός του Χάμιλτον και της Mercedes, ήταν ο ισχυρότερος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari Formula 1 – F1 Ραϊκόνεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ