Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του -Κατηγορήθηκε για βιασμό από πρώην σύντροφό του - iefimerida.gr

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του -Κατηγορήθηκε για βιασμό από πρώην σύντροφό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πόρτα της... εξόδου έδειξε στον μπασίστα του ο Μέριλιν Μάνσον, μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του ότι την βίασε τη δεκαετία του ‘90.

Ο τραγουδιστής της ροκ δήλωσε ότι αποφάσισε να αποχωριστεί τον μπασίστα του Τζόρντι Γουάιτ, γνωστό ως Twiggy Ramirez.

«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία. Του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μέριλιν Μάνσον μέσω του Twitter.

Πριν από πέντε μέρες, η Τζέσικα Ανταμς, τραγουδίστρια του gothic rock και γνωστή από το γκρουπ της Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Τζορντι Γουάιτ για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του ΄90.

Η «Jessicka» κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι ο Twiggy Ramirez την βίασε απειλώντας να την στραγγαλίσει, ότι φώναξε «όχι» τόσο δυνατά που οι γείτονες αναγκάσθηκαν να επέμβουν.

Οπως στον κόσμο του σινεμά όπου κυριαρχεί η ομερτά, έτσι και η μουσική βιομηχανία την ώθησε να σιωπήσει, εξήγησε η ίδια. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά από το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, το οποίο έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέριλιν Μάνσον βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ