Το περίεργο μήνυμα που έλαβε η Δώρα -«Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» - iefimerida.gr

Το περίεργο μήνυμα που έλαβε η Δώρα -«Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελειωμό δεν έχουν αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.

Μια συγγενής της άτυχης εφοριακού, μίλησε τηλεοπτικό σταθμό E και εξιστόρησε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, αλλά και τις απειλές που δεχόταν!

Συγκεκριμένα η συγγενής της 32χρονης τόνισε:

«Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας για τις απειλές: «Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: «Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, όμως, όσο περνούν οι ημέρες και δεν εντοπίζεται κάποιο κίνητρο από το περιβάλλον της εφοριακού, μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Αποκάλυψη: Η 32χρονη έφερε χτυπήματα και από γροθιές στο πρόσωπο

Νέα αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Κώστα Ζέμπερη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1, ο κ. Απόστολος Λύτρας, είπε πως πληροφορήθηκε ότι η 32χρονη, εκτός από τις 14 μαχαιριές, φέρει και χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ