Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη (2-1) για Αστέρα Τρίπολης, ισοπαλία (1-1) στα Τρίκαλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη (2-1) για Αστέρα Τρίπολης, ισοπαλία (1-1) στα Τρίκαλα [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 του Κισσαμικού, τον έπιασαν στην δεύτερη θέση και χρειάζονται την τελευταία αγωνιστική ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Κρητικούς για να βρίσκονται αυτοί στην επόμενη φάση. Ο Κισσαμικός προηγήθηκε στο 40ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ξυδά αλλά ο Αστέρας απάντησε άμεσα, με τον Τριανταφυλλόπολου να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά. Και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 64ο λεπτό, το οποίο εν τέλει έκρινε και το παιχνίδι. Ο Δουβίκας μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ, νικώντας τον Λαζαρίδη για το 2-1.

Τα Τρίκαλα έβαλαν πολύ δύσκολα στον πρωτοπόρο της Super League, που προερχόταν από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά οι «μπλε» έφυγαν ατσαλάκωτοι (1-1) από το γήπεδο και συνεχίζουν σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου. Τη λύση έδωσε ο Μανούσoς στο 75’, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από ωραία συνεργασία με τους Μπαστακό και Ντάουντα, ενώ το 1-0 έγινε στο 51’ όταν ο Καρασαλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

  1. Ολυμπιακός 6 
  2. Αστέρας Τρίπολης 3 
  3. Κισσαμικός 3 
  4. Αχαρναϊκός 0 

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

  • Αχαρναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 
  • Κισσαμικός-Ολυμπιακός

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

  1. Ατρόμητος 4 
  2. Τρίκαλα 4 
  3. Κέρκυρα 3 (
  4. Σπάρτη 0 

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

  • Τρίκαλα - Κέρκυρα
  • Σπάρτη - Ατρόμητος

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ