Βρετανία: 27χρονη έσφαξε την αδελφή της γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άνδρα της - iefimerida.gr

Βρετανία: 27χρονη έσφαξε την αδελφή της γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άνδρα της

Αριστερά το θύμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα η 27χρονη από το Λούτον η οποία πριν ενάμιση χρόνο σκότωσε την 34χρονη αδελφή της γιατί... ήταν ερωτευμένη με τον γαμπρό της, δηλαδή τον άνδρα της 34χρονης.

Η 27χρονη Σαμπάχ Καν έπιασε την αδελφή της στον... ύπνο. Της έκοψε το λαιμό, το χέρι και ενώ ήταν νεκρή, την έγδυσε και συνέχισε να την μαχαιρώνει με μανία. Συνολικά της κατάφερε 68 μαχαιριές. Της είχε κόψει φλέγες, της είχε καταφέρει βαθιές μαχαιριές σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια.

Η δολοφονία ήταν καλοσχεδιασμένη. Περίμενε μέχρι οι γονείς της, η αδελφή της και ο άνδρας της φύγουν από το σπίτι προκειμένου να πάνε σε μια κηδεία σε κοντινό τζαμί. Ενώ όλοι έλειπαν και εκείνη είχε μείνει σπίτι να φυλάει τα τέσσερα ανίψια της που κοιμούνταν στον πάνω όροφο, έστειλε sms στην αδελφή της λέγοντας ότι το ένα παιδί έκλαιγε και τη ζητούσε.

Μόλις μπήκε σπίτι τής επιτέθηκε, στο χολ, με ένα κουζινομάχαιρο.

Αφού την δολοφόνησε άγρια σκηνοθέτησε... ληστεία. Οκτώ ημέρες αργότερα συνελήφθη. Το κουζινομάχαιρο με το οποίο έσφαξε την αδελφή της βρέθηκε στην τσάντα της.

Την 34χρονη, η οποία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρήκαν νεκρή σε μια λίμνη αίματος οι γονείς της και ο άνδρας της, όταν γύρισαν το βράδυ.

Η 27χρονη κρίθηκε σήμερα ένοχη για το φόνο. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον γαμπρό της, οδηγό ταξί Χαφέεζ..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ