Harris Lambrakis Quartet: Η απόλυτη ελληνική Jazz στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος [βίντεο] - iefimerida.gr

Harris Lambrakis Quartet: Η απόλυτη ελληνική Jazz στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος [βίντεο]

Σάββατο 28/10 στις 21:00
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζει το αφιέρωμα στην ελληνική Jazz σκηνή και υποδέχεται το Harris Lambrakis Quartet, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου για μία συναυλία στον Φάρο στις 21.00.

Το συγκρότημα που κλείνει 10 και χρόνια μουσικής διαδρομής, αποτελείται από τους μουσικούς Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Δημήτρη Θεοχάρη, Δημήτρη Τσεκούρα και Χάρη Λαμπράκη και από το 2006 έως σήμερα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, το Harris Lambrakis Quartet θα μοιραστεί με το κοινό βιώματα από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική παράδοση, έχοντας ως όχημα μουσικά όργανα όπως τα τύμπανα, το πιάνο, το μπάσο και το νάι.

Δισκογραφικά, το Harris Lambrakis Quartet έχει ήδη δύο άλμπουμ (Θέα, Μετέωρα) στο ενεργητικό του, ενώ, μέσα στο φθινόπωρο, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον τρίτο του δίσκο.

Η ενότητα συναυλιών Jazz Chronicles, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΙΣΝ Harris Lambrakis Quartet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ