Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πορνό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πορνό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν υπήρχαν παντού τουρίστες και ήταν μέρα μεσημέρι, δύο γυναίκες δεν ντράπηκαν και πόζαραν ολόγυμνες μπροστά από το παλάτι του Σαν Τέλμο, το κτίριο όπου στεγάζεται η τοπική κυβέρνηση της Σεβίλλης.

Φορώντας 12ποντα και κρατώντας μόνο το τσαντάκι τους και τίποτα άλλο, οι δύο γυναίκες «στήνονταν» μπροστά στον κάμεραμαν για τα γυρίσματα μίας ταινίας πορνό και άγγιζαν η μία την άλλη, χωρίς όμως να κάνουν άλλα έκτροπα μπροστά από τα τουριστικά αξιοθέατα της Ισπανίας.

Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πορνό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τα γυρίσματα δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στη συνέχεια οι δύο γυμνές γυναίκες ανέβηκαν σε μία άμαξα και έκαναν βόλτα στους δρόμους της ισπανικής πόλης.

Το αξιοπερίεργο είναι πως παρ΄όλο που αυτές οι γυναίκες πόζαραν ολόγυμνες μπροστά από το κτίριο της τοπικής κυβέρνησης, κανένας αστυνομικός δεν ήταν εκεί για να τις αποτρέψει.

Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πορνό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η δημοτική αρχή τώρα αναζητά τις δύο γυναίκες και την παραγωγή, καθώς δεν υπήρχε σχετική άδεια για τα γυρίσματα.

Το χειρότερο απ΄όλο είναι πως τα γυρίσματα έγιναν μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες και παιδιά, πράξη στην Ισπανία θεωρείται κακούργημα.

Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πορνό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Η πράξη αυτή μπορεί να επιφέρει φυλάκιση και πρόστιμο» διευκρίνισε εκπρόσωπος του ισπανικού δήμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία πορνό τουριστικά αξιοθέατα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ