Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη -Του έστειλαν ματωμένο κεφάλι ζώου - iefimerida.gr

Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη -Του έστειλαν ματωμένο κεφάλι ζώου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαφιόζικο μήνυμα σε επιχειρηματία φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη στάλθηκε με… ένα κεφάλι ζώου έξω από την επιχείρησή του.

Το, τουλάχιστον, περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικοί καθώς έρχεται λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία από τα χέρια των απαγωγέων του και ενώ ακόμη υπάρχουν υπόνοιες για ασύλληπτα μέλη της σπείρας των απαγωγέων.

Το περίεργο αυτό εύρημα, ένα κεφάλι γουρουνιού, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και μάλιστα είναι γνωστή σε όλους η φιλία των δύο επιχειρηματιών.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπολοίπων επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών, που προέβησαν σε μία τέτοια πράξη.

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιχάλης Λεμπιδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ