Γιώργος Λιάγκας-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ελυσαν τις διαφορές τους on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιώργος Λιάγκας-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ελυσαν τις διαφορές τους on air [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απρόσμενη καλεσμένη είχε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, στο “Late Night”, καθώς με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Κι όμως, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πριν περίπου ένα χρόνο του είχε ζητήσει 250.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση (και τελικά πήρε το ποσό των 8.000 ευρώ μετά από δικαστική απόφαση).

Οι δύο παρουσιαστές, λοιπόν, δεν μπόρεσαν παρά να αναφερθούν στη δικαστική τους διαμάχη, αλλά και να λύσουν τις διαφορές του on air με τον Γιώργο Λιάγκα να της ζητά δημοσίως συγνώμη και την Σπυροπολου να αναφέρει πως αυτό ήταν κάτι που την πείραξε.

Ο διάλογός τους:

«Έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας, ήταν λάθος μου αυτό που είπα και ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος μου, το έκρινε η δικαιοσύνη, καταδικάστηκα… Το αποσύρω λοιπόν, εγώ απολογούμαι… Έλεγα κι εγώ όπως όλοι τότε, αυτά που γνωρίζεις, που σε πείραζαν και δικαίως σε πείραζαν γιατί η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και κανείς δεν πρέπει να μιλάει γι’ αυτήν. Γιατί επέλεξες εμένα και δεν επέλεξες έναν άλλον;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.
«Ήταν κάτι που με πείραξε. Ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου, οπότε την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους, ούτως ή άλλως χρήματα δεν σου έχω πάρει και δεν θα σου πάρω. Απλά έβαλες λίγο μυαλό. Μου ήσουν πάντα συμπαθής, σας παρακολουθούσα πολύ με την Φαίη στο Πρωινό και με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο που τα λέγατε εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιάγκας Σπυροπούλου δικαστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ