Eλισάβετ Σπανού: Aπείχα από το τραγούδι γιατί πέρασα περίεργα, κλείστηκα στον εαυτό μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Eλισάβετ Σπανού: Aπείχα από το τραγούδι γιατί πέρασα περίεργα, κλείστηκα στον εαυτό μου [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λόγους που απείχε από το τραγούδι, για την δύσκολη περίοδο που πέρασε αλλά και για το τι κάνει σήμερα μίλησε η Ελισάβετ Σπανού.

Η όμορφη τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», δεν δίστασε να μιλήσει για όλα ενώ πρώτη φορά εκμυστηρεύθηκε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλους, κατά την οποία κλείστηκε στον εαυτό της. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι φλέρταρε αυτό το διάστημα με την κατάθλιψη.

Ωμως, σήμερα, έπειτα και από αυτή τη μεγάλη αποχή αποφάσισε να επιστέψει στην πίστα ενώ πλέον είναι και φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. «Έχω γίνει και φοιτήτρια. Έκανα χρόνια τα χαρτιά μου για το ΕΑΠ, και φέτος είχα την τύχη τελικά να κληρωθώ και να σπουδάζω Ελληνικό Πολιτισμό, με πρώτη ενότητα την Ιστορία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά το τραγούδι αλλά και τα όσα συνέβησαν στη πορεία της, τόνισε: «Είχε λήξει ένα πολυετές συμβόλαιο που είχα με τον Φοίβο και έπρεπε να ξαναδώ τα πράγματα. Η δισκογραφία έχει αλλάξει μορφή. Η δουλειά αυτή έχει αλλάξει μορφή και θεώρησα ότι πρέπει να κρατήσω μια απόσταση. Έπαθα για πολύ μεγάλο διάστημα αποστροφή, δεν μπορούσα να ακούσω καθόλου μουσική για πολύ μεγάλο διάστημα. Εγώ που ήμουν με τα ακουστικά 24 ώρες το 24ωρο. Κλείστηκα στο σπίτι. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Πέρασα περίεργα. Είχα πάθει κατάθλιψη. Κανονική. Λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους μας. Ήταν και στο οικονομικό κομμάτι ένα μεγάλο μάθημα. Ευτυχώς είχα βοήθεια και υποστήριξη από τους γονείς μου. Έπρεπε να δουλέψω, απλά δεν ήθελα να τραγουδήσω και έγινε όλος αυτός ο χαμός με τα μαγαζιά και αν κάνω δημόσιες σχέσεις».

Πηγή: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελισάβετ Σπανού συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ