To Zara μποτάκι που θα ξεπουλήσει χάρη στον άνετο και cool χαρακτήρα του - iefimerida.gr

To Zara μποτάκι που θα ξεπουλήσει χάρη στον άνετο και cool χαρακτήρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει ένα χειμερινό παπούτσι που κάνει πραγματικά απόσβεση και καταλήγεις κυριολεκτικά να το λιώνεις στο περπάτημα, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα ίσιο biker μποτάκι.

Είναι το αγαπημένο μας ανάμεσα στα φλατ παπούτσια, αφού είναι άνετο και συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας. Από τα σκισμένα denim και τα δερμάτινα παντελόνια μέχρι τις μίνι φούστες μας, σε απόλυτα safe και στιλάτα σύνολα, αλλά και σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς με ρομαντικά φορέματα από τούλι ή ακόμα και στολισμένα με παγιέτες για statement εμφανίσεις. Tα λεγόμενααρβυλάκια αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, είναι ιδανικά για να υιοθετήσετε το grunge στυλ, μεγάλη επιστροφή από τα 90’s. Αν τα συνδυάσετε σωστά, δείχνουν πολύ chic και μίνιμαλ και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως φαίνονται ογκώδη και χοντροκομμένα.

Και επειδή είμαστε στα μέσα του φθινοπώρου και σίγουρα σκεφτόσασταν τι μποτάκι να επιλέξετε για φέτος, το μαγαζί της καρδιάς μας, το Zara δημιουργεί το τέλειο σχέδιο για την νέα σεζόν.

To Zara μποτάκι που θα ξεπουλήσει χάρη στον άνετο και cool χαρακτήρα του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΤΑΚΙ ZARA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ