Συναγερμός: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον Μέσι και το Μουντιάλ της Ρωσίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναγερμός: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον Μέσι και το Μουντιάλ της Ρωσίας [εικόνες]

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον Λιονέλ Μέσι (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανατριχιαστική αφίσα, με τη μορφή του Λιονέλ Μέσι, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί ξανά όσους θα βρεθούν στη Ρωσία για το Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην αφίσα, ο 30χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής είναι σε κελί, με στολή φυλακισμένου και αιμορραγεί από το ένα μάτι. Η τρομοκρατική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη φωτογραφία μέσω του φερέφωνου της, το Wafa Media Foundation, με στόχο να προκαλέσει ανησυχία ενόψει του μεγάλου ραντεβού του ποδοσφαίρου.

«Απλά τρομοκρατία» και «Πολεμάτε ένα κράτος που δεν έχει την αποτυχία στο λεξιλόγιό της», είναι τα μηνύματα στην αφίσα.

Pro-#ISIS media unit Wafa' Foundation continues to threaten 2018 FIFA #WorldCup, this time using an image of #LionelMessi in a prison outfit pic.twitter.com/isB8RDKYAK

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος εκτοξεύει απειλές για το Μουντιάλ του 2018. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία τζιχαντιστή, με αυτόματο όπλο, μπροστά από το λογότυπο της διοργάνωσης και το μήνυμα «Να μας περιμένετε».

Σε άλλη φωτογραφία, οι τζιχαντιστές υπόσχονται μακελειό. «Εχθροί του Αλλάχ στη Ρωσία, ορκίζομαι ότι η φωτιά των μουτζαχεντίν θα σας κάψουν. Απλά περιμένετε...».

#FIFA18 a recurring topic among #ISIS supporters, w chatter & graphics threatening "enemies of Allah in #Russia"https://t.co/MfmbizGUyg pic.twitter.com/CqoEROGfjB

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μουντιάλ ισλαμικό κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ