Από ποιο δωμάτιο πρέπει ξεκινήσεις τις δουλειές του σπιτιού -Βολεύει περισσότερο - iefimerida.gr

Από ποιο δωμάτιο πρέπει ξεκινήσεις τις δουλειές του σπιτιού -Βολεύει περισσότερο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν πρόσφατα το Apartment Therapy ζήτησε από έναν ειδικό να πει με ποια σειρά πρέπει να καθαρίζουμε το σπίτι, η απάντησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πολλούς αναγνώστες.

Αυτό γιατί πρότεινε να αφήνουμε τελευταίο την κουζίνα. Η ιδέα ότι ένα από τα πιο απαιτητικά δωμάτια του σπιτιού θα μείνει για το τέλος, φαίνεται ότι τρόμαζε αρκετούς, οι οποίοι τόνιζαν επίσης ότι στην πραγματικότητα, αυτό που τους βολεύει περισσότερο είναι να να καθαρίζουν πρώτα την κουζίνα ώστε να ξεμπερδεύουν με το δύσκολο κομμάτι και να συνεχίζουν με το πιο εύκολο. Τα σχόλια που έκαναν μάλιστα είναι ενδεικτικά:

«Κάνω πρώτα την κουζίνα όταν καθαρίζω σπίτια άλλων επειδή, ναι, πιθανότατα απαιτεί την περισσότερη δουλειά και... ποιος θέλει να την κάνει όταν έχει ήδη εξουθενωθεί από το καθάρισμα του υπόλοιπου σπιτιού», έγραψε ένας αναγνώστης. «Πάντα μου αρέσει να ξεκινάω από την κουζίνα, έτσι κάτι περίπλοκο και μεγάλο βγαίνει από τη λίστα μου και στο τέλος κάνω το μπάνιο που είναι το λιγότερο αγαπημένο δωμάτιο όταν καθαρίζω», εξήγησε άλλος αναγνώστης.

Άλλοι πάλι εξήγησαν ότι κατά τη διάρκεια μιας γενικής «φασίνας» το δωμάτιο της κουζίνας πρέπει να είναι εξαρχής καθαρό πριν από όλα τα άλλα επειδή επιστρέφεις πολλές φορές σε αυτό και θες να ακουμπήσεις πράγματα σε καθαρές επιφάνειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δουλειές σπιτιού καθάρισμα κουζίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ