Το Stand up Comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μία πρόσκληση για τσάι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Stand up Comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μία πρόσκληση για τσάι [εικόνες]

«Τσάι Party»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι έχουμε πάει σε ωραία πάρτι, ξέφρενα, ακόμα και σε βαρετά πάρτι, αλλά αυτό το «Τσάι Party» είναι διαφορετικό και ίσως, σε κάποιους, μείνει αξέχαστο.

Αν παραξενεύεστε από περίεργα κοινωνικά στερεότυπα, αν έχετε κάποια θεία που λέει κακίες, αν αναρωτιέστε για τις ανθρώπινες σχέσεις, αν παθαίνετε εμμονές με κάποιο φιστίκι, αν βρίσκετε κιτς τις διαφημίσεις, αν έχετε φοβίες και αν όλοι περιμένουν από εσάς να είστε ώριμοι επειδή μεγαλώσατε, αλλά εσείς δεν το βλέπετε έτσι, τότε σίγουρα είστε καλεσμένοι σε αυτό το πάρτι.

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, συγκεντρώνει τα καλύτερά του κείμενα και τα παρουσιάζει στην σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» τις Παρασκευές του Νοεμβρίου (3/11, 10/11 και 24/11εκτός της 17 Νοέμβρη) στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι.

Το Stand up Comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μία πρόσκληση για τσάι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Θα έλεγα πως είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που το επάγγελμα μου είναι κάτι που αγαπάω τόσο πολύ. Ουσιαστικά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η κωμωδία μου άρεσε από πάντα και από τα σχολικά χρόνια ακόμα μου άρεσε να κάνω τον κόσμο να γελάει στις παρέες και στις συναντήσεις» αναφέρει ο Ανδρέας Πασπάτης μιλώντας στο iefimerida.gr.

«Το stand up το ανακάλυψα στα τέλη του λυκείου τυχαία μέσα από το internet και η πρώτη ολοκληρωμένη παράσταση που είδα ήταν του Eddie Murphy το «delirious» και είχα πάθει πλάκα με το πόσο μου άρεσε, και με το ότι γενικά υπάρχει κάτι τέτοιο. Από τα πρώτα μου κιόλας φοιτητικά χρόνια είχα αρχίσει και ασχολούμουν ερασιτεχνικά με το stand up και ήταν αρκετά δύσκολο τότε γιατί δεν είχα ούτε πολλές ελληνικές αναφορές και επίσης το 95% του κόσμου δεν γνώριζε καν το είδος».

Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει κάποιες εξαιρετικές συνεργασίες με την μοναδική κωμικό την Ήρα Κατσούδα και μεγάλο μέρος του κοινού μας γνωρίζει και ως δίδυμο! Φέτος, όπως οφείλει ο κάθε επαγγελματίας stand up κωμικός, παρουσιάζουμε ο καθένας το σόλο του και παίζουμε μόνοι μας, με την υποστήριξη φυσικά ο ένας του άλλου. Εννοείται πως μια τόσο πετυχημένη συνεργασία και φιλία δεν σταματάει και ήδη κανονίζουμε και τις επόμενες εμφανίσεις μας ως δίδυμο».


Είναι ανεκτίμητο φεύγοντας ο κόσμος από το θέατρο να σου λέει 'ευχαριστούμε πολύ'

O Ανδρέας Πασπάτης με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, σχολιάζει και καυτηριάζει ότι γίνεται γύρω μας.

Το Stand up Comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μία πρόσκληση για τσάι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Το Τσάι Party αποτελείται από μια συρραφή των καλύτερών μου κειμένων από όλα αυτά τα χρόνια. Η παράσταση μέσα περιέχει μεγάλη ποικιλία θεματολογιών τα οποία, κυμαίνονται από καθημερινότητα, προσωπικές αστείες ιστορίες, εκνευριστικούς συγγενείς, φοβίες, ανθρώπινες σχέσεις μέχρι και παράνοιες και ένα φιστίκι που δεν μπορώ να ανοίξω. Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του κόσμου σε αυτήν την παράσταση, καθώς έχω την χαρά να βλέπω τον κόσμο να αισθάνεται πάντα ευχαριστημένος στις δουλειές που παρουσιάζω τα τελευταία χρόνια και ελπίζω πάλι σε αυτό».

«Σου δημιουργεί πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα να βλέπεις τον κόσμο να ταυτίζεται με τα κείμενα σου και να έρχεται στο τέλος των παραστάσεων, να μοιράζεται πως και οι ίδιοι έχουνε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή πως γέλασαν πολύ γιατί και οι ίδιοι έχουνε μια θεία που τους είναι ανυπόφορη.
Το να παίρνουμε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε. Νομίζω είναι ανεκτίμητο το να έρχεται ο κόσμος και φεύγοντας από το θέατρο και να σου λέει 'ευχαριστούμε πολύ' ή 'καιρό είχαμε να γελάσουμε έτσι, μας κάνατε να ξεχαστούμε'».

Το Stand up Comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μία πρόσκληση για τσάι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Τσάι Party»
Ανδρέας Πασπάτης/STAND UP COMEDY SHOW
Παρασκευή 3, Παρασκευή 10 και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός, Τηλ.: 210-3412689

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ