Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα - iefimerida.gr

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Late Night» εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι και φυσικά όχι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί», δήλωσε ο δημοφιλής κωμικός, δίνοντας τη δική του εξήγηση για την απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι «έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα», ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στη σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω, μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κωμικός αρνήθηκε τον ρόλο του υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται τον θυμό μεγάλης μερίδας του κοινού για το πρόσωπό του. Παρ' όλα αυτά, τόνισε ότι είναι δικαίωμά του «να εκφραστώ και να έχω την εντιμότητα να εκφραστώ. Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους, δεν μου έβαλε κανείς τον ρόλο».

Συνεχίζοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση σχεδόν από όλα τα κόμματα για να πολιτευτεί, ο ίδιος ωστόσο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολική.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον Alpha, λέγοντας ότι ήταν «ένας κύκλος που έκλεισε». Ειδικότερα, μιλώντας για τον Δημήτρη Κοντομηνά περιέγραψε τη σχέση τους ως «τυπική», με σεβασμό για όσα έζησαν στο παρελθόν. Ο κωμικός αρνήθηκε επίσης ότι είναι σε συζητήσεις με τον Iβάν Σαββίδη και το «E».

Τέλος, από τα highlights της εκπομπής ήταν η στιγμή που του ζητήθηκε να πει τι θα έλεγε ο Τζίμης από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» σήμερα. «Έχω κατάθλιψη. Βγάζω selfie και λείπω», ήταν η απάντηση του κωμικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ