Θέλεις να ταξιδέψεις στον κόσμο; -Οι New York Times ψάχνουν κάποιον να τον στείλουν σε 52 προορισμούς - iefimerida.gr

Θέλεις να ταξιδέψεις στον κόσμο; -Οι New York Times ψάχνουν κάποιον να τον στείλουν σε 52 προορισμούς

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σας αρέσει να ταξιδεύετε και να ανακαλύπτετε τα μυστικά κάθε προορισμού σας; Είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες;

Σε περίπτωση που απαντήσατε σε αυτές τις απλές ερωτήσεις «ναι» και ψάχνετε για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, τότε οι New York Times είναι εδώ.

Η εφημερίδα ψάχνει να βρει το νέο ταξιδιωτικό της συντάκτη που θα ταξιδέψει όχι σε πέντε-έξι μέρη και θα καταγράψει τους λόγους που αποτελούν ένα ξεχωριστό ταξίδι, αλλά θα βρεθεί σε 52 πόλεις του κόσμου.

Οι New York Times, για πρώτη φορά, προσλαμβάνουν κάποιον για να ταξιδέψει σε 52 μέρη του πλανήτη και να καταγράψει την ιστορία τους. Πόσο μαγικό;

«Ψάχνουμε έναν ανταποκριτή που θα πάει σε κάθε προορισμό της λίστας μας και θα μας μεταφέρει την ιστορία κάθε τόπου και της ζωής», γράφει μεταξύ άλλων η περιγραφή της δουλειάς. Ο ιδανικός υποψήφιος είναι κάποιος που θα καταγράψει τον κόσμο και να μοιραστεί με τους αναγνώστες μιας ιστορία με λέξεις και εικόνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξιδιωτικός συντάκτης δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ