Super League: Ο Ατρόμητος «ντύνεται» Λέστερ στο φετινό (συναρπαστικό) πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Super League: Ο Ατρόμητος «ντύνεται» Λέστερ στο φετινό (συναρπαστικό) πρωτάθλημα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν ήδη 8 αγωνιστικές.

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός είναι στην 1η θέση της Super League και κανείς τους δεν δείχνει... έτοιμος να σηκώσει κούπα.

Πρώτος στα τέλη Οκτωβρίου είναι ο Ατρόμητος και μάλιστα αήττητος. Μαζί του επίσης αήττητος είναι και ο Λεβαδειακός. Καμία άλλη ομάδα. Και τα παιδιά του Περιστερίου έχουν κερδίσει ήδη εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ!

Ο Αυστριακός προπονητής Νταμίρ Κάναντι έχει δημιουργήσει ένα αξιοθαύμαστο σύνολο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Έχει να δεχθεί γκολ εδώ και 6 αγώνες και... συνεχίζει.

Super League: Ο Ατρόμητος «ντύνεται» Λέστερ στο φετινό (συναρπαστικό) πρωτάθλημα | iefimerida.gr 0

Για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Super League, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής τον βρίσκει πρωτοπόρο. Εχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με μόλις 3 γκολ παθητικό και το τελευταίο πριν μπει το φθινόπωρο. Στις 26 Αυγούστου στο 2-2 του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Επίσης από χθες μπήκε σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ. Των ομάδων που έχουν κερδίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας μέσα στην ίδια σεζόν. Το κατάφερε ο Απόλλων Σμύρνης την περίοδο 1961/62, ο Παναθηναϊκός τέσσερις φορές και πλέον και ο Ατρόμητος το 2017. Παράλληλα, κέρδισε για πρώτη φορά την ιστορία του την ΑΕΚ εκτός έδρας, μετά από 11 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Και πλέον ελπίζει και εύχεται να γίνει η... ελληνική Λέστερ, η οποία πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Super League: Ο Ατρόμητος «ντύνεται» Λέστερ στο φετινό (συναρπαστικό) πρωτάθλημα | iefimerida.gr 1

Μπορεί; Θα το... παλέψει στο φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα των ανατροπών, το οποίο δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Και όλα αυτά από μία ομάδα που το καλοκαίρι έτρωγε 6αρες από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο σε φιλικά και τώρα κερδίζει με Κιβρακίδη στο Καραϊσκάκη και με Νταουντά στο ΟΑΚΑ.

Ο Κάναντι περνά καλά στην Ελλάδα, βιώνει... προπονητική ευτυχία και ελπίζει στο (ποδοσφαιρικό) θαύμα. Και ας βίωσε πρόσφατα τον εφιάλτη. Ξημερώματα Σαββάτου, 2 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στον Αλιμο, του έριξαν υπνωτικό σπρέι και το άδειασαν, ενώ δίπλα του κοιμόταν η σύζυγός του και η κόρη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος Super League Λέστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ