Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες]

AP Photo/Peter Dejong
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κατάφερε να μπει στην πιο διάσημη βασιλική οικογένεια του κόσμου, αυτό όμως δεν της επιτρέπει να ακολουθεί τάσεις ομορφιάς όπως άλλες γυναίκες.

Και αυτό γιατί στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας υπάρχει μία σειρά από κανόνες και εθιμοτυπικά που τα μέλη πρέπει να ακολουθούν πιστά. Έτσι, αν και ως δούκισσα του Κέμπριτζ πλέον, η Κέιτ Μίντλετον έχει πρόσβαση στα πανάκριβα κοσμήματα των Ουίνσδορ και ενώ μπορεί να φορέσει τις πιο λαμπερές δημιουργίες πασίγνωστων σχεδιαστών, δεν μπορεί να κάνει κάτι πολύ απλό... να εμφανιστεί με βαμμένα νύχια σε δημόσια εμφάνιση.

Χρωματιστό νύχι λοιπόν, ακόμα και σε πολύ κλασικές αποχρώσεις, όπως το κόκκινο για παράδειγμα, είναι κάτι το απαγορευτικό για τη δούκισσα του Κέμπριτζ, όπως επίσης και τα ψεύτικα νύχια.

Φυσικά, η Κέιτ Μίντλετον έχει μπει στο πετσί του ρόλου της δίπλα στο σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και δεν έχει διολισθήσει ούτε μία φορά. Αντιθέτως ακολουθεί πιστά τους κανόνες του παλατιού και σε όλες τις εμφανίσεις παρουσιάζεται με καθαρά, φυσικά νύχια.

Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όπως τονίζει όμως το OK!, αν κάποια στιγμή η Κέιτ αποφασίσει ότι θα ήθελε να κάτι λίγο παραπάνω στα νύχια της, μπορεί να προτιμήσει το Essie Ballet Slippers, ένα μανό σε ιδιαίτερα απαλό ροζ χρώμα που είναι το αγαπημένο της βασίλισσας Ελισάβετ από το 1989.

Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το μοναδικό χρώμα που μπορεί να βάλει η Κέιτ Μίντλετον στα νύχια της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον νύχια μανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ