Καναδάς: Πρόστιμο 118 δολάρια σε οδηγό που τραγουδούσε το «Everybody Dance Now» στο ΙΧ του [βίντεο] - iefimerida.gr

Καναδάς: Πρόστιμο 118 δολάρια σε οδηγό που τραγουδούσε το «Everybody Dance Now» στο ΙΧ του [βίντεο]

Ο οδηγός που έφαγε πρόστιμο επειδή τραγουδούσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως ο αστυνομικός να μην ήταν λάτρης των επιτυχιών των '90s. Ισως πάλι ο Ταουφίκ Μοάλα να μην έπιασε καλά τον... ρυθμό ή να μην είχε τις φωνητικές ικανότητες που απαιτούνται. Οπως και να έχει, «έφαγε» πρόστιμο επειδή τραγουδούσε.

Ο Καναδός θα πληρώσει 118 δολάρια γιατί «ούρλιαζε σε δημόσιο χώρο». Το παράπτωμά του; Τραγουδούσε μέσα στο αυτοκίνητό του το «Gonna make you sweat» ή «Everybody dance now», όπως είναι περισσότερο γνωστό λόγω του ρεφρέν του.

Ο 38χρονος οδηγούσε κοντά στο σπίτι του, σε προάστιο του Μόντρεαλ, πρόσφατα, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία. Του ζήτησαν ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης και τον ρώτησαν αν ούρλιαζε. «Τους είπα ότι απλά τραγουδούσα το ρεφρέν ''Everybody dance now'' και όχι τόσο δυνατά που να ενοχλούσα κάποιον», διηγήθηκε ο Μοάλα στην Montreal Gazette.

Μετά την έρευνα στο αυτοκίνητό του, ο αστυνομικός του «έκοψε» το πρόστιμο κάτι που σόκαρε τον οδηγό. «Καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους και ότι πρέπει να ελέγχουν αν όλα είναι εντάξει, αν είχα απαγάγει κάποιον ή αν κινδύνευε άτομο μέσα στο αυτοκίνητο. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου έδιναν πρόστιμο επειδή τραγουδούσα!», είπε ο 38χρονος.

Το τραγούδι που τον έβαλε σε μπελάδες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόντρεαλ Everybody dance now πρόστιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ