«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία «Έβερεστ», μία συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Έβερεστ» μας μεταφέρει στο Μάιο του 1996 όταν δύο ομάδες ορειβατών βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση των Ιμαλαΐων, καθοδόν για την κορυφή του Έβερεστ. Ο Ρομπ Χαλ και ο Ντουγκ Χάνσεν μαζί με δύο ομάδες ικανών και μη αναρριχητών, θα ξεκινήσουν την πορεία τους προς την ψηλότερη κορυφή του κόσμου.

«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο τελευταίο όμως στάδιο της αναρρίχησης, πλήττονται από μια φονική χιονοθύελλα που καθιστά το εγχείρημά τους ένα από τα πιο δύσκολα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Η εμμονή των ορειβατών για ανάβαση μετατρέπεται σε ένα αδυσώπητο αγώνα επιβίωσης που θα εμφανίσει στην επιφάνεια ερωτήματα, για το τι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη ζωή. Η κατάκτηση ενός στόχου ή η επιβίωση;

«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αληθινή ιστορία που αποτυπώνεται στην ταινία «Έβερεστ», έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές στην οθόνη της Nova, σε σκηνοθεσία του Μπαλτάζαρ Κόρμακουρ, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Τζέισον Κλαρκ και Κίρα Νάιτλι.

«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] | iefimerida.gr 3
«Εβερεστ»: Η πιο επικίνδυνη αποστολή στην οθόνη της Nova [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ