Ο λόγος που οι γυναίκες αγαπούν να φορούν αντρικά εσώρουχα - iefimerida.gr

Ο λόγος που οι γυναίκες αγαπούν να φορούν αντρικά εσώρουχα

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Κάρι Μπράντσο» έδειξε σε πολλές γυναίκες τον δρόμο και άλλες τις έκανε να μην ντρέπονται. Ηταν εκείνη η ηρωίδα που φορούσε με άνεση αντρικά εσώρουχα και χαλάρωνε στο σπίτι τους.

Οπως δείχνει έρευνα σε 2.000 άτομα, οι μισές γυναίκες ηλικίας 18 έως 24 ετών επιθυμούν να δανείζονται τα εσώρουχα των συντρόφων τους! Μάλιστα, 2 στις 5 δανείστηκαν εσώρουχα πάνω από μία φορά το περασμένο έτος.

Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι η άνεση μιας και τα αντρικά εσώρουχα έχουν... χώρο.

«Οι άντρες επωφελούνται από τα σχέδια που βγάζουν οι εταιρείες πρώτα για την υποστήριξη και την άνεση», αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας μόδας Style Compare, που διεξήγαγε και την έρευνα.

Την ίδια ώρα, το 17% των ανδρών είχε δανειστεί εσώρουχα από τις συντρόφου του. Αρα αρκετοί άνδρες και γυναίκες δανείζονται κάποια στιγμή στη ζωή τους εσώρουχα από το έτερον τους ήμισυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εσώρουχα άνδρες γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ