Προβλήματα στην Πάτρα από τον «Δαίδαλο»: Πλημμύρισε το υπόγειο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Προβλήματα στην Πάτρα από τον «Δαίδαλο»: Πλημμύρισε το υπόγειο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε, τις μεσημεριανές ώρες, την Πάτρα και γειτονικές περιοχές.

Λόγω της έντασης των ανέμων και της ισχυρής βροχόπτωσης η ορατότητα ήταν αδύνατη σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου ενώ πλημμύρισαν βενζινάδικα στην εθνική οδό.

Προβλήματα στην Πάτρα από τον «Δαίδαλο»: Πλημμύρισε το υπόγειο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Πλημμύρισε το υπόγειο του νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας

Τα νερά της βροχής σχημάτισαν... λίμνη στην πίσω πλευρά το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, στο πάρκινγκ, με κίνδυνο να πλημμυρίσει το υπόγειο. Η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα προκαλώντας την ανησυχία των υπευθύνων.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς υπήρχε κίνδυνος τα νερά από το πάρκινγκ να καταλήξουν στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε επτά κλήσεις για πτώσεις δέντρων και κλαδιών, ενώ λόγω της καταιγίδας δέχθηκε τρεις κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από υπόγεια.

Σε μία περίπτωση, πτώση δέντρου προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ακτή Δυμαίων και στην περιοχή του Ρίου.

Επίσης, στην Αμαλιάδα εκδηλώθηκε φωτιά σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία σβήστηκε άμεσα, χωρίς να προκληθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ και patrastimes

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ