Μανιάτης: Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις γνωστές φιγούρες που δοκιμάστηκαν - iefimerida.gr

Μανιάτης: Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις γνωστές φιγούρες που δοκιμάστηκαν

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μήνυμα ανατροπής της στασιμότητας έκανε λόγο ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την περιοδεία του στη Χαλκίδα ο Γ. Μανιάτης υπογράμμισε: «Έχω γυρίσει όλη την χώρα. Τα μηνύματα είναι δύο: Ενδιαφέρον για το εγχείρημα και κλίμα ανατροπής, που θα βγάλει την παράταξη από τη στασιμότητα. O απλός κόσμος είναι πιο μπροστά από μας. Σκέφτεται αντισυμβατικά και αντισυστημικά. Διαφορετικά απ’ αυτό που προβάλλεται δημόσια».

Προέβλεψε δε ότι «αναμένονται εκπλήξεις» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος της παράταξης δεν πιστεύει πλέον στα ημίμετρα, δεν θέλει βήματα σημειωτόν. Έχει βαρεθεί τις γνωστές φιγούρες, που δοκιμάστηκαν. Ψάχνει την Ανατροπή της Στασιμότητας. Ξέρει ότι η μεγάλη και νέα Προοδευτική Παράταξη θέλει νέα ηγεσία».

Τέλος, ο Γ. Μανιάτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Παράταξη έχει μεγάλες δυνατότητες πολιτικές και εκλογικές «αρκεί να επιλέξουμε νέα ηγεσία Ανατροπής και όχι Στασιμότητας με ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους:

α) Ηγεμονία στον Προοδευτικό Χώρο, με στρατηγική ήττα και αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ

β) Ανακοπή του Συντηρητισμού με ακύρωση της καταστροφικής αυτοδυναμίας της ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ