Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Το πάρτι γενεθλίων με τους γονείς της και διάσημους φίλους [εικόνα] - iefimerida.gr

Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Το πάρτι γενεθλίων με τους γονείς της και διάσημους φίλους [εικόνα]

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 18 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκλεισε τα 32 της χρόνια και η προσωπική της «Πρωτοχρονιά» την βρήκε στο Los Angeles να κυνηγά το όνειρό της.

«Για μένα αυτό είναι η Αμερική. Η πιο μεγάλη δοκιμάσια στην οποία έβαλα ποτέ τον εαυτό μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η ηθοποιός.

Οι δικοί της άνθρωποι στηρίζουν έμπρακτα τα βήματά της στο εξωτερικό. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι γονείς της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου ταξίδεψαν στην Αμερική για εκείνη. Με μια φωτογραφία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στα Universal Studios.

Λίγες εβδομάδες μετά, όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Ο ηθοποιός και σύντροφος της ηθοποιού Πάνος Βλάχος και διάσημοι φίλοι της βρέθηκαν κοντά της και το πάρτι γενεθλίων-έκπληξη για εκείνη, ήταν το μεγαλύτερο δώρο.

Το πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τους γονείς και διάσημους φίλους της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ