Συνήγορος του πατέρα της Δώρας: Δεν μπορώ να κάνω σενάρια για το ποιος είναι ο δολοφόνος - iefimerida.gr

Συνήγορος του πατέρα της Δώρας: Δεν μπορώ να κάνω σενάρια για το ποιος είναι ο δολοφόνος

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού Κώστας Ζέμπερης -Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του συνηγόρου του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

«Ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του», δήλωσε ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm με τον Νίκο Στραβελάκη, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο πελάτης εμπλέκεται στο έγκλημα, λόγω της κατάθεσής του ότι βρέθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.

Πρόσθεσε όμως ότι δεν μπορεί να πάρει καμία δέσμευση αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα. «Το λέει πολύς κόσμος ξεκάθαρα, ότι τον θεωρεί δολοφόνο. Και εγώ τον ρώτησα για να μπορέσω να διασταυρώσω κάποια πράγματα. Θα σας πω κατ’ αρχήν τι μου είπε. Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Εγώ τώρα, θα μπορούσα να σας πω πολύ εύκολα και εγώ αυτή τη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση – που εγώ, αυτό πιστεύω. Αλλά δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, ως δικηγόρος, πριν τελειώσει η έρευνα της Αστυνομίας να αρχίσω να κάνω σενάρια για το τι έχει συμβεί και το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος».

Εξηγώντας πώς βρέθηκε ο Κώστας Ζέμπερης με το ταξί στο Β νεκροταφείο, μετά τη δολοφονία της Δώρας, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε ότι πριν από την επίσημη κατάθεσή του που έγινε χθες, «το είχε ήδη εκμυστηρευτεί στην αστυνομία».

Στο ερώτημα για την σύμπτωση ως προς το γεγονός ότι ο πατέρας της 32χρονης πέρασε από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η κόρη του την ίδια περίπου ώρα, ο κ. Λύτρας παραδέχθηκε: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη σύμπτωση. Αλλά αν αποδειχθεί ότι πέρασε μετά από 1,5 – δύο ώρες και αυτό προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας και αυτό το γεγονός δεν συσχετίζεται με τίποτα, τι θα μου πείτε;».

Είπε επίσης ότι «έχει δώσει λεπτομερώς, στην αστυνομία όλη την διαδρομή που έκανε με το ταξί από το Μαρούσι έως το Β’ Νεκροταφείο» χωρίς να είναι σε θέση να απαντήσει πάντως αν πήρε στο ενδιάμεσο κάποια άλλη κούρσα.

Για την εκτόξευση αλληλοκατηγοριών μεταξύ του οικογενειακού περιβάλλοντος της δολοφονηθείσας, ο συνήγορος του πατέρα της τόνισε: «Εγώ κατηγορώ και τις δύο πλευρές – και τον πατέρα που εκπροσωπώ - ότι δεν είναι σωστό σ’ αυτή τη χρονική στιγμή που κηδεύουν το παιδί τους να βγαίνουν να λύνουν τις προσωπικές τους διαφορές που έχουν εδώ και χρόνια.

Σε άλλη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Λύτρας δήλωσε ότι διαφώνησε με τα όσα είπε στα ΜΜΕ τις πρώτες ημέρας ο Κώστας Ζέμπερης, ότι έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β’ Νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του. «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας. Μάλιστα, ο συνήγορος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού είπε πως το ταξί δεν το είχε ο πατέρας της και ότι είχε γίνει αλλαγή βάρδιας, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος ο Κ. Ζέμπερης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ