ΠΑΟ: Ανάρμοστη συμπεριφορά του Νίκου Παππά κατά ομοσπονδιακού προπονητή και δημοσιογράφων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

ΠΑΟ: Ανάρμοστη συμπεριφορά του Νίκου Παππά κατά ομοσπονδιακού προπονητή και δημοσιογράφων [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Παππάς επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και αυτή την φορά τα έβαλε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μπάσκετ και αργότερα κατά δημοσιογράφων.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον άφησε εκτός για την προετοιμασία της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και χθες στο παιχνίδι ΓΣΛ Φάρος-ΠΑΟ, όπου προπονητής των γηπεδούχων είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μετά από ένα τρίποντο γύρισε και του είπε «Πάρε τον Χρηστίδη εσύ βλάκα, πάρε τον Χρηστίδη βλάκα» (αναφερόμενος στον νεαρό παίκτη του Αρη που κλήθηκε).

Εν συνεχεία και αφού δόθηκε μεγάλη διάσταση στο συμβάν, ο Παππάς μετά το ματς έγραψε στα social media "Σε κάτι αξιολύπητα αρδάκια κι επειδή βαριέμαι στο λεωφορείο κι επειδή μου λείπει ο Κουρής", έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που τον δείχνει να χειρονομεί (έδειξε τα γεννητικά του όργανα) στις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΠΑΟ: Ανάρμοστη συμπεριφορά του Νίκου Παππά κατά ομοσπονδιακού προπονητή και δημοσιογράφων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

ΗΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά Παππά

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ με κοινή τους ανακοίνωση τον καλούν να ζητήσει συγγνώμη, ενώ παράλληλα απευθύνονται σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό για να τον επαναφέρουν στην τάξη.

«Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ