Γιατί η μαστογραφία δεν έδειξε ότι το σημάδι αυτής της γυναίκας ήταν καρκίνος [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί η μαστογραφία δεν έδειξε ότι το σημάδι αυτής της γυναίκας ήταν καρκίνος [εικόνα]

Brandon Mowry/YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 46χρονη Jennifer Cordts διαγνώσθηκε με φλεγμονώδη καρκίνο του μαστού το 2015. Είχε ένα ερυθρό σημάδι κάτω από στήθος της, κάτι που ο γυναικολόγος της θεώρησε πως ήταν από το μικρό σουτιέν της. Οταν κατάλαβε τι είχε, ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Ο φλεγμονώδης καρκίνος του μαστού θεωρείται από τους πιο ύπουλους καρκίνους του στήθους καθώς δεν είναι δυνατό να αισθανθεί κανείς δια της αφής και της ψηλάφησης κάποιον συμπαγή όγκο κατά τη διάρκεια της φυσικής εξέτασης.

Αυτή η σπάνια και επιθετική μορφή του καρκίνου του μαστού κάνει το στήθος να φαίνεται συνήθως πρησμένο, κόκκινο, ή με φλεγμονή.

Η 45χρονη Jennifer Cordts, μητέρα δύο παιδιών, έκανε μαστογραφία και δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Για έντεκα περίπου μήνες, προσπαθούσε η γυναίκα από το Τέξας να καταλάβει για ποιο λόγο είχε ένα κόκκινο σημάδι κάτω από το στήθος της. Μάλιστα ο γιατρός της είπε να πάρει αντιβιοτικό για να περάσει.

Διαβάστε την ιστορία της Jennifer Cordts και δείτε πώς είναι ο φλεγμονώδης καρκίνο του μαστού στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ