Δικηγόρος οικογένειας Δώρας στο iefimerida: Το κορίτσι ήταν ανήσυχο τον τελευταίο καιρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Δικηγόρος οικογένειας Δώρας στο iefimerida: Το κορίτσι ήταν ανήσυχο τον τελευταίο καιρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι η άτυχη Δώρα Ζέμπερη ήταν, όντως, ιδιαίτερα ανήσυχη το τελευταίο διάστημα παραδέχθηκε η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου.

«Οι ώρες είναι κρίσιμες, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία. Η οικογένεια αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση για τη «λίστα υπόπτων» που έχει δώσει η οικογένεια της Δώρας στις Αρχές, η δικηγόρος διευκρίνισε ότι η οικογένεια έχει υποβάλει κάποια λίστα με μάρτυρες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι όλοι οι μάρτυρες είναι ύποπτοι.

Η κυρία Παναγοπούλου αρνήθηκε να απαντήσει αν η νεαρή που δολοφονήθηκε άγρια είχε κάνει πρόσφατα κάποια ασφάλεια ζωής, όπως και για το αν γνωρίζει αν εμπλέκεται κάπου ο πατέρας τής Δώρας και αν έχει ερευνηθεί το ταξί του.

«Εγώ από την πρώτη στιγμή έκανα έκκληση για μάρτυρες. Όποιος γνωρίζει, να προσφύγει στην Ασφάλεια και να σπεύσει να καταθέσει. Προς τιμήν του, ο άνθρωπος πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε. Η οικογένεια θέλει να συλληφθεί ο δολοφόνος και να εξιχνιαστεί το έγκλημα», συμπλήρωσε.

Η κυρία Παναγοπούλου ανέφερε ακόμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η Δώρα έδειχνε να φοβόταν το τελευταίο διάστημα. «Η αλήθεια είναι ότι είχε μια ανησυχία το κορίτσι», είπε, ενώ ερωτώμενη για το αν γνωρίζει για ποιο λόγο έδειχνε να φοβόταν, διευκρίνισε ότι η μητέρα και η αδελφή της κατέθεσαν στην ΕΛ.ΑΣ. όλα όσα γνώριζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ