Συνελήφθη ζευγάρι Κούρδων στην Αλεξανδρούπολη -Μετέφεραν χιλιάδες φυσίγγια - iefimerida.gr

Συνελήφθη ζευγάρι Κούρδων στην Αλεξανδρούπολη -Μετέφεραν χιλιάδες φυσίγγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιλιάδες φυσίγγια στις αποσκευές τους επιχείρησαν να βγουν από τη χώρα ζευγάρι 49χρονων Kούρδων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάλληλοι του τελωνείου των Καστανέων εντόπισαν κρυμμένα στο όχημα των δύο συλληφθέντων 1.600 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων πιστολιού και περιστρόφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό Καστανιών Έβρου, όπου κατά το έλεγχο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν από τελωνειακούς υπαλλήλους, εντοπίστηκε το παράνομο φορτίο των πυρομαχικών και οι δύο 49χρονοι συνελήφθησαν αμέσως από την Ελληνική Αστυνομία.

Το μόνο που παραδέχτηκαν ήταν προέρχονταν από την Γερμανία και ο τελικός τους προορισμός ήταν η Τουρκία, παραμένει άγνωστο όμως ποιος θα ήταν ο τελικός αποδέκτης, αν θα ήταν δηλαδή μέλη του PKK εντός του τουρκικού εδάφους ή Κούρδοι μαχητές εκτός Τουρκίας, κάτι το οποίο παραμένει υπό έρευνα.

Το ζευγάρι των Κούρδων συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ