Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O 59χρονος Τόνι Κεμπ, πατέρας τριών παιδών, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από ανεύρυσμα στον μετωπιαίο λοβό και ύστερα από μια χειρουργική επέμβαση διάρκειας 18 ωρών νοσηλεύοταν σε κλινική νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί βλέποντας πως η κατάσταση του 59χρονου δεν βελτιώνεται, είπαν στη γυναίκα του πως αν δεν συνέλθει από το κώμα μέσα σε 48 ώρες, τότε θα αποσύνδεαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Η γυναίκα του Ντάνα, που έμενε διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να επαναφέρει τον άντρα της από το κώμα.

Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει και η ίδια: «Με πήρε τηλέφωνο ο χειρουργός του άντρα μου και μου ζήτησε να έρθω να του μιλήσω- το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο σύζυγός μου «έχει φύγει». Πήγαμε στo νοσοκομείο και μας ενημέρωσαν πως αν δεν έδειχνε κάποιο σημάδι ανάκαμψης τότε η μηχανική υποστήριξη θα σταματούσε και εκείνος θα έφευγε από τη ζωή. Κάναμε τα πάντα - προσπαθούσαμε να του μιλήσουμε πιέζοντας το χέρι του και παίζοντας μουσική, όμως τίποτα. Έφερα και τα παιδιά να τον δουν».

Με το χρονικό περιθώριο που έδωσαν οι γιατροί στον Τόνι Κεμπ να εξαντλείται, η οικογένεια του απόφασισε να του παίξει μερικά συνθήματα της αγαπημένης του Πλίμουθ Αργκάιλ από το ipad και τότε ήταν που «άνοιξε τα μάτια του!», σχολιάζει συγκινημένη η γυναίκα του.

Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο 59χρονος πιστός οπαδόςτης Πλίμουθ άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινείται κανονικά.

Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η κατάστασή του βελτιώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες και έτσι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του και στην εξέδρα της πολυαγαπημένης του ομάδας!

Οπαδός ξυπνάει από κώμα μόλις ακούει συνθήματα της ομάδας του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ