Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι - iefimerida.gr

Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι

Φωτογραφία αρχείου: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ένταση στο Σύνταγμα και τα επεισόδια στα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές, ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες. Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια. Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν γι' αυτό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τους παραλάβει καθώς- όπως λένε μάρτυρες- έφεραν ελαφρά τραύματα.

Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι Ευέλπιδες που ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους λίγο νωρίτερα απόψε στο Μοναστηράκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ