Μανιάτης: Η Κεντροαριστερά θα πρέπει να ξεφύγει από τα χαμηλά ποσοστά - iefimerida.gr

Μανιάτης: Η Κεντροαριστερά θα πρέπει να ξεφύγει από τα χαμηλά ποσοστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ανάγκη η Kεντροαριστερα να ξεφύγει απο τα ποσοστά του 7% , λέγοντας πως «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το 6% του ΠΑΣΟΚ και το 1,5% του Ποταμιού πρέπει να αλλάξουμε» μίλησε από την Πάτρα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, μίλησε το βράδυ της Κυριακής σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητήριου Δυτικής Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του άφησε αιχμές για τον Γιώργο Καμίνη, υποστηρίζοντας πως δεν μπορει ο επικεφαλης να ειναι ...μερικής απασχόλησης αλλα να είναι καθημερινά στη βουλή και να δίνει μαχες απέναντι στον τσίπρα και τον μητσοτακη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κώστας Καρπέτας, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής της ΠΔΕ Σάκης Μαυρόγιαννης, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο πρώην Γ.Γ του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης.

Πηγή: Tempo24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανιάτης Κεντροαριστερά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ