Συγκινεί η πρώτη φοιτήτρια στην Ελλάδα με σύνδρομο down: «Θέλω να μάθει ο κόσμος τι έκανα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινεί η πρώτη φοιτήτρια στην Ελλάδα με σύνδρομο down: «Θέλω να μάθει ο κόσμος τι έκανα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

12 ολόκληρα χρόνια πάλευε η Μαρία για το όνειρό της. Στο τέλος όμως, το κορίτσι με σύνδρομο Down και διαβήτη, έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Οπως διαβάζουμε στην εφημεριδα SENTRA ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και το ρεπορταζ του Μαρκου Πετρόπουλου, η Μαρία κάλεσε τον δημοσιογράφο γιατί είχε κάτι να πει:

«Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, η Μαρία Νίτσα από την Μεσοποταμία, ένα κορίτσι με σύνδρομο Down αλλά και διαβήτη, μας κάλεσε στο προαύλιο του Λυκείου Μεσοποταμίας μια μέρα μετά την εγγραφή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας, όπου πέρασε, έπειτα από 12 χρόνια μελέτης. Φόρτωσα λοιπόν μια κάμερα και πήγα…» αναφέρει στο ρεποστάζ του ο Μάρκος Πετρόπουλος.

-Θα τραβάς με κάμερα; τον ρώτησε η Μαρία, ενώ o ίδιος προσπαθούσε να βολέψει στο πλάνο εκείνη, την μητέρα της, Ελένη, και την φίλη της και εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής στο 9ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς, Βιβή Αντωνίου...

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τη Μαρία να μιλάει για όσα πέτυχε, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνδρομο Down μαρια νιτσα φοιτήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ