Η Μαρία Ηλιάκη περιγράφει απολαυστικά τον τσακωμό της με ταξιτζή -«Μουλάρωσα, να κάνεις όπισθεν εσύ» - iefimerida.gr

Η Μαρία Ηλιάκη περιγράφει απολαυστικά τον τσακωμό της με ταξιτζή -«Μουλάρωσα, να κάνεις όπισθεν εσύ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαπληκτισμό με οδηγό ταξί είχε σήμερα το πρωί η Μαρία Ηλιάκη και ως λάτρης των social media δεν θα μπορούσε παρά να το μοιραστεί με τους φίλους της και ακολούθους της.

«Τσακώθηκα μ' έναν ταξιτζή. Βασικά δεν ήθελα να τσακωθώ, αλλά η ανάγκη με ώθησε...» έγραψε η παρουσιάστρια και δημοσιεύοντας κάποια βίντεο εξήγησε τι συνέβη.

«Είμαι εγώ σε ένα στενό, έχω μπει κανονικά, ο ταξιτζής μπαίνει ανάποδα, είχε μπει ανάποδα στο στενό προφανώς για να κόψει δρόμο, δηλαδή δεν επιτρέπεται... Μου παίζει τα φώτα, δηλαδή μου κάνει νόημα κάνε όπισθεν. Εγώ όμως δεν τα πάω καλά με την όπισθεν. Μπορώ να πάω ευθεία μπροστά, ευθεία πίσω κάτι γίνεται. Κάπως έχω πρόβλημα. Τι να του πω εγώ όμως εκεινη την ώρα;

Κατσικώνομαι εγώ εκεί μουλαρώνω και του λέω: "Όχι, να κάνεις εσύ όπισθεν γιατί εσύ μπήκες λάθος. Εγώ εδώ θα κάτσω, δεν φεύγω!". Τι να του πω, ότι δεν ξέρω καλά την όπισθεν; Κατεβαίνει, λοιπόν, και αρχίζει να μου χώνει αυτός, του χώνω κι εγώ... Τον ακούνε κάποιες κυρίες από τα μπαλκόνια να με βρίζει και με στήριξαν πάρα πολύ. Κάτι φανταστικές κυρίες, πολύ φίλες μου. Μόλις είχαν γυρίσει από τη λαϊκή με τα καρότσια, που αυτό που δεν ντρέπεσαι να βρίζεις το κορίτσι, κάνε πίσω... Είδε και απόειδε ο ταξιτζής στο τέλος τι έκανε; Χα, έκανε αυτός όπισθεν»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ηλιάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ