5 νέοι, διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις eyeliner και να εντυπωσιάσεις - iefimerida.gr

5 νέοι, διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις eyeliner και να εντυπωσιάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To eyeliner είναι από εκείνα τα προϊόντα που αν μπουν στο νεσεσέρ μας δύσκολα θα φύγουν.

Συνήθως το φοβόμαστε στην αρχή και διστάζουμε να κάνουμε ένα δικό μας, για την ακρίβεια και λεπτομέρεια που απαιτεί. Όταν όμως το συνηθίσουμε και μάθουμε να το χρησιμοποιούμε, λατρεύουμε το έντονο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό drama look που χαρίζει στα μάτια!

All time classic γατίσιο βλέμμα με άλλοτε λεπτή και άλλοτε παχιά γραμμή που πλαισιώνει με θάρρος και δυναμισμό τα βλέφαρα, σε συνδυασμό με φλογερό κόκκινο κραγιόν. Αυτήν την φορά όμως θα ξεφύγουμε από τα κλασικά και θα βγούμε έξω από τα συνηθισμένα μακιγιάζ ματιών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα ή πως η εμφάνιση μας θα δείχνει υπερβολική!

Το graphic eyeliner έρχεται απευθείας από τα runways για να μας αποδείξει αυτό ακριβώς! Πως ένα make up trend μπορεί να εφαρμοστεί και στην αληθινή ζωή χωρίς να φαίνεται κραυγαλέο, αλλά μίνιμαλ και πραγματικά chic..

Δείτε τους πέντε νέους τρόπους για να φορέσετε το eyeliner στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GRAPHIC EYELINER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ