Πάτρα: 36χρονη υπεξαίρεσε 80.000 ευρώ και... σκηνοθέτησε ληστεία - iefimerida.gr

Πάτρα: 36χρονη υπεξαίρεσε 80.000 ευρώ και... σκηνοθέτησε ληστεία

Η 36χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, κατηγορείται η 36χρονη στην Πάτρα που κατήγγειλε ληστεία σε βάρος της, αλλά όπως αποδείχθηκε την είχε σκηνοθετήσει η ίδια.

Η 36χρονη, η οποία εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση, είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το 2015 έως σήμερα, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Για να το δικαιολογήσει αυτό, κατήγγειλε ψευδώς το πρωί της Παρασκευής, ότι τη στιγμή που μετέφερε με αυτοκίνητό της το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ από την επιχείρηση σε υποκατάστημα τράπεζας έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους δράστες.

Η ίδια δήλωσε στις αρχές ότι οι ληστές σταμάτησαν το αυτοκίνητό της με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, και της αφαίρεσαν τα χρήματα, με την άσκηση σωματικής βίας, ενώ υποστήριξε ότι εκείνη λιποθύμησε και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ομως, κατά την προανάκριση και υπό το βάρος των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί, η γυναίκα ομολόγησε τελικά ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση.

Το Σάββατο η 36χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα υπεξαίρεση ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ