Αδερφή της εφοριακού: Τα χρέη του πατέρα μας πλήρωνε η Δώρα -Θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδερφή της εφοριακού: Τα χρέη του πατέρα μας πλήρωνε η Δώρα -Θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν σταματημό τα αλληλοκαρφώματα των μελών της οικογένειας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, της οποία η κηδεία τελέστηκε το μεσημέρια της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η μικρότερη αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκα, Κωνσταντίνα, αφού κατηγόρησε τον πατέρα της για τον χαμό της αδελφής της στην εκκλησία λέγοντας του «Αλήτη εσύ την έφαγες», συνεχίζει να τον κατηγορεί μέσω του Facebook της.

Με νέο της μήνυμα, λοιπόν, η ίδια στρέφεται εναντίον του πατέρα γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».

Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!».

Αδερφή της εφοριακού: Τα χρέη του πατέρα μας πλήρωνε η Δώρα -Θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε κάποιο σχόλιο μάλιστα που της έκαναν γράφοντάς της; «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

Να σημειωθεί πως η ίδια είχε αναφέρει πως ο πατέρας τους δεν είχε χρόνια σχέση με τις δύο τους κόρες, με αποτέλεσμα η Δώρα να πληρώνει τα χρέη που είχε αφήσει ο ίδιος και να βοηθά στα έξοδα του σπιτιού.

Ο πατέρας: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα »

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της», είπε.

«Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τα άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάμε για να μπορώ να τα προστατεύσω Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να μη βρω ποιος σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε.

Η μητέρα: Ηταν μάνα για τα παιδιά μου

Χθες, η μητέρα των δύο κοριτσιών σε δηλώσεις της στις κάμερες έλεγε: «Ηταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει.

Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία νεκροταφείο εφοριακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ