Επική νίκη Τσιτσιπά κόντρα στο νο10 του κόσμου: Με δανεικά κορδόνια στον ημιτελικό του τουρνουά της Αμβέρσας - iefimerida.gr

Επική νίκη Τσιτσιπά κόντρα στο νο10 του κόσμου: Με δανεικά κορδόνια στον ημιτελικό του τουρνουά της Αμβέρσας

Επική νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Φωτογραφία: AP/  Christophe Ena)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε 2-1 του Νταβίντ Γκοφέν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του European Open της Αμβέρσας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς περνά στα ημιτελικά ATP διοργάνωσης και μάλιστα κόντρα σε αντίπαλο που είναι στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα, τα κατάφερε πετυχαίνοντας ανατροπή, καθώς ο Γκοφέν πήρε το πρώτο σετ με 6-2, αλλά ο Ελληνας επανήλθε κατακτώντας το δεύτερο με 7-6.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσει το τρίτο σετ (το οποίο πήρε ο Τσιτσιπάς με 7-6), ο Ελληνας τενίστας είχε ένα μικρό ατύχημα. Κόπηκαν τα κορδόνια του και αναγκάστηκε να δανειστεί εκείνα του πατέρα του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.

Στον ημιτελικό- σήμερα το απόγευμα- ο 19χρονος θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Νο.26 στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Τσιτσιπάς τενίστας Αμβέρσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ