Χίος: Αστυνομικός έκανε ντελίβερι ναρκωτικών -Συνελήφθη την ώρα της παράδοσης - iefimerida.gr

Χίος: Αστυνομικός έκανε ντελίβερι ναρκωτικών -Συνελήφθη την ώρα της παράδοσης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου είχε τεθεί ένας συνάδελφος για τον οποίο οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politischios, πρόκεται για έναν αρχιφύλακα στον βαθμό, ο οποίος συνελήφθη στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς εκτελούσε χρέη μεταφορέα ηρωίνης συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο ΑΤ Χίου παρέδιδε την ποσότητα ηρωίνης σε άλλο Χιώτη, γνωστό στην Ασφάλεια του νησιού, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αστυνομικός μετέφερε από την Αθήνα στον Χιώτη παραλήπτη, καθώς φαίνεται πως θεωρούσε πως ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Μάλιστα, ο εν λόγω αστυνομικός μόλις πριν από μερικές ημέρες είχε μεταβεί στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους στο πλαίσιο μεταγωγής κρατουμένων.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός είχε συχνά επαφές με παραβατικά στοιχεία, καθώς συμμετείχε σε πολλές μεταγωγές ατόμων ιδίων υποθέσεων.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως στην υπόθεση έχει παρέμβει και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: politischios

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος νακρωτικά Σύλληψη αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ