Η Μεξικανή που κανόνισε το ραντεβού του Σον Πεν με τον Ελ Τσάπο αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ με τον ηθοποιό - iefimerida.gr

Η Μεξικανή που κανόνισε το ραντεβού του Σον Πεν με τον Ελ Τσάπο αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ με τον ηθοποιό

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεξ με τον Σον Πεν μετά τη μαγνητοσκόπηση του ντοκιμαντέρ «Η μέρα που γνώρισα τον Ελ Τσάπο» αποκάλυψε πως έκανε η ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο.

«Δεν τον ερωτεύτηκα, κάναμε σεξ. Είμαστε και οι δύο ενήλικες και κάτι συνέβαινε και αυτό ήταν», είπε σε συνέντευξή της στο Good Morning America, προωθώντας τη νέα της ταινία στο Netflix.

Η ηθοποιός ανέφερε πως οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Ελ Τσάπο, ωστόσο, υπονόησε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Πρόσθεσε, δε, πως φοβόταν πως θα «βιαζόταν» από τον διαβόητο βαρόνο ναρκωτικών στο ραντεβού τους.

Οταν ρωτήθηκε γιατί περίμενε να πει κάτι τόσο προσωπικό με τον Πεν υποστήριξε: «Κανείς δεν με ρώτησε και ήταν τόσο χαζό που όλοι νόμιζαν πως έκανα κάτι με τον Ελ Τσάπο και δεν καυχιέμαι».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate del Castillo (@katedelcastillo) στις Οκτ 20, 2017, 12:00πμ PDT

Η ντελ Καστίγιο τόνισε πως ήταν μόνο σεξ και δεν είχαν κάποιου άλλου είδους σχέση με τον σταρ.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως κατά τη μαγνητοσκόπηση της ταινίας αισθανόταν πως αυτή και ο Πεν είχαν να διαχειριστούν μια πολύ λεπτή κατάσταση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate del Castillo (@katedelcastillo) στις Οκτ 12, 2017, 2:50μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate del Castillo (@katedelcastillo) στις Ιούλ 14, 2017, 10:01μμ PDT

Ο Αμερικανός ηθοποιός είχε συναντηθεί μυστικά με τον Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών. Τρεις μήνες μετά τη συνάντηση, ο Ελ Τσάπο συνελήφθη κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, όπου σκοτώθηκαν πέντε συνεργάτες του.

Ο Σον Πεν είχε αποκαλύψει ότι μετέβη τον Οκτώβριο του 2015 σε ένα δάσος στο Μεξικό όπου είχε «μια συνάντηση διάρκειας 7 ωρών» με τον βαρόνο των ναρκωτικών, την οποία ακολούθησαν συνεντεύξεις από το τηλέφωνο και μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις. Ο ηθοποιός είχε πει ότι πήρε «την πρώτη συνέντευξη που ο Ελ Τσάπο ποτέ παραχώρησε έξω από μια αίθουσα ανακρίσεων», ενώ περιέγραψε ότι ο διάσημος κακοποιός τον είχε αγκαλιάσει θερμά όταν συναντήθηκαν στο ξέφωτο του δάσους.

Η Μεξικανή που κανόνισε το ραντεβού του Σον Πεν με τον Ελ Τσάπο αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ με τον ηθοποιό  | iefimerida.gr 0

AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Ντελ Καστίγιο Σον Πεν σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ