Χίος: Συνελήφθη αστυνομικός-βαποράκι που διακινούσε ηρωίνη - iefimerida.gr

Χίος: Συνελήφθη αστυνομικός-βαποράκι που διακινούσε ηρωίνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χίου για διακίνηση ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής με τον εν λόγω αστυνομικό να εκτελεί χρέη μεταφορέα ηρωίνης συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός, αρχιφύλακας στον βαθμό, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χίου εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του την ώρα που παρέδιδε την ποσότητα ηρωίνης σε άλλο Χιώτη, γνωστό στην Ασφάλεια για την παραβατική του συμπεριφορά, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Όπως εκτιμά η αστυνομία, ο επίορκος αστυνομικός έπαιζε το «βαποράκι» μεταφέροντας την ποσότητα από την Αθήνα στον Χιώτη παραλήπτη. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκαν οι Αστυνομικοί και από το γεγονός ότι ο Αστυνομικός είχε μεταβεί στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους προ ημερών στο πλαίσιο μεταγωγής κρατουμένων.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος Αστυνομικός είχε συχνά επαφές με παραβατικά στοιχεία, αφού συμμετείχε σε μεταγωγές ατόμων, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Πηγή: politischios

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός Χίος ηρωίνη διακίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ