Δύο γυναίκες εντελώς διαφορετικού μεγέθους έγιναν εξώφυλλο στο Sports Illustrated - iefimerida.gr

Δύο γυναίκες εντελώς διαφορετικού μεγέθους έγιναν εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Instagram/si_swimsuit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μιλάνε για το νέο εξώφυλλο του Sports Illustrated.

Αν παρακολουθείς τι γίνεται στα social media και είσαι φαν του fitness και των body positive μηνυμάτων, αποκλείεται να μη τις ξέρεις. Η Georgia GIbbs και Kate Wasley είναι 2 μοντέλα από την Αυστραλία οι οποίες έχουν αποφασίσει να κάνουν κοινή καριέρα. Βλέπεις, εκτός από μοντέλα, είναι και κολλητές.

Επειδή μάλιστα έχουν εντελώς διαφορετικό σωματότυπο διατηρούν μαζί το λογαριασμό Any ΒΟDY στο Instagram ο οποίος, φυσικά, εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει viral. Έχοντας κερδίσει περισσότερους από 225.000 followers και αρκετά συμβόλαια, στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν την αναγνωρισιμότητα τους για να δείξουν ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα και ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν οποιδήποτε στιλ και γραμμή, ανεξαρτήτως μεγέθους, σχήματος και ηλικίας.

Ως body positive ambassadors, ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες (πολύ συχνά με μαγιό) τις οποίες συνοδεύεουν με δυναμικά μηνύματα θετικής στάσης απέναντι στο σώμα.

Πρόσφατα, το αχτύπητο δίδυμο έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated, ένα περιοδικό που έχει παράδοση στα εξώφυλλα με σέξι γυναίκες.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφισης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ