Εξαλλη η αδελφή της Μπιγιονσέ με περιοδικό -Της έκοψαν τα μαλλιά στο photoshop [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαλλη η αδελφή της Μπιγιονσέ με περιοδικό -Της έκοψαν τα μαλλιά στο photoshop [εικόνες]

Η Σολάνζ Νόουλς. Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σολάνζ Νόουλς, αδερφή της Μπιγιονσέ, έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το περιοδικό Evening Standard: Μην αγγίζετε τα μαλλιά μου!

Στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Evening Standard, η τραγουδίστρια φαίνεται να φορά ένα λευκό φόρεμα, πελώρια μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα κομψό χτένισμα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evening Standard Magazine (@eveningstandardmagazine) στις Οκτ 19, 2017, 12:01πμ PDT

Ωστόσο, στην ίδια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη, η Σολάνζ φαίνεται να έχει ένα όμορφα πλεγμένο στέμμα που δεν εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού. Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει «dtmh», μια συντομογραφία για το « Do not Touch My Hair» (Μην αγγίζετε τα μαλλιά μου), το όνομα ενός τραγουδιού από το τελευταίο της άλμπουμ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solange (@saintrecords) στις Οκτ 19, 2017, 9:25πμ PDT

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο, οδήγησε πολλούς θαυμαστές της να γράψουν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του περιοδικού, ζητώντας να μάθουν γιατί οι συντάκτες άλλαξαν τα μαλλιά της.

Η συνέντευξη της Σολάνζ – που δημοσιεύτηκε ηλεκτρονικά χθες με τίτλο «Σολάνζ: Μου λείπουν οι ευκαιρίες που θέλω για να ελέγξω το σώμα μου» - επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην αυτονομία της και τη σημασία που αποδίδει στην εικόνα της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evening Standard Magazine (@eveningstandardmagazine) στις Οκτ 19, 2017, 4:38πμ PDT

Η Σολάνζ υπογράμμισε την ειρωνεία αυτού του γεγονότος, βάζοντας την φωτογραφία του εξωφύλλου της στο Instagram stories την Πέμπτη με έναν κύκλο εκεί όπου υπήρχε το στέμμα. Στη συνέχεια, περιέλαβε screenshots από τη συνέντευξη που έδωσε και μιλά για τα μαλλιά της και την πλεξούδα της.

Το ίδιο το στέμμα είναι κάτι που αντιπροσωπεύει τον αστερισμό του Ωρίωνα, το οποίο για τη Σολάνζ, όπως είπε, έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι αυτό που την ενέπνευσε για τον τίτλο των τελευταίων εμφανίσεών της και μάλιστα έχει ένα τατουάζ με τον αστερισμό αυτό στο δεξί χέρι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σολάνζ Νόουλς Μπιγιονσέ Photoshop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ