Υπάλληλος του νεκροταφείου στο iefimerida: «Τη μαχαίρωσαν πάνω από το μνήμα -Προσπάθησε να ξεφύγει» [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπάλληλος του νεκροταφείου στο iefimerida: «Τη μαχαίρωσαν πάνω από το μνήμα -Προσπάθησε να ξεφύγει» [βίντεο]

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία υπάλληλος του Β' Νεκροταφείου Αθηνών περιέγραψε την επίθεση στην 32χρονη εφοριακό, αλλά και την προσπάθειά της να αμυνθεί και να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως ανέφερε η υπάλληλος, η Δώρα Ζέμπερη κάθε απόγευμα πήγαινε στο κοιμητήριο και άναβε ένα κεράκι στο μνήμα του φίλου της Γιάννη και στη συνέχεια καθόταν για αρκετή ώρα εκεί. Ετσι και το μοιραίο απόγευμα είχε πάει στο νεκροταφείο, ωστόσο ο δολοφόνος τής είχε στήσει καρτέρι.

«Ο δράστης τη μαχαίρωσε πάνω από το μνήμα. Στη συνέχεια η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια», λέει.

Περιγράφει, μάλιστα, τη διαδρομή που ακολούθησε η κοπέλα ζητώντας βοήθεια, ενώ σε όλη τη διαδρομή αιμορραγούσε. Πέρασε στον κεντρικό δρόμο, μετά ακούμπησε σε ένα μνήμα, το οποίο γέμισε αίματα. Μετά παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ