Χωρίς παιδιά VS Με παιδιά: Γονείς δείχνουν την τεράστια διαφορά του πριν και του μετά - iefimerida.gr

Χωρίς παιδιά VS Με παιδιά: Γονείς δείχνουν την τεράστια διαφορά του πριν και του μετά

Instagram/GotToddlered
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να γίνεσαι γονιός φέρνει πολλή ευτυχία. Αλλά ποιος είπε ότι όσα φέρνουν ευτυχία είναι απαραίτητα εύκολα και ευχάριστα;

Όσοι διαβάζετε αυτή τη στιγμή τις συγκεκριμένες γραμμές και ξέρετε ότι επιστρέφοντας στο σπίτι σας περιμένει κι ένα παιδί, ξέρετε από πρώτο χέρι ότι ούσα μητέρα (ή όντας πατέρας), αμέσως-αμέσως, σημαίνει ότι ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού και της συνολικής σας ύπαρξης είναι αφιερωμένο σε αυτό. Ειδικά, αν το «αυτό» είναι ακόμα στη φάση που μαθαίνει να σας φωνάζει «μαμά» και «μπαμπά».

Δεν είναι μόνο οι ξάγρυπνες νύχτες. Είναι και οι πλημμυρισμένες με «να κάνω αυτό» και «να κάνω το άλλο» ημέρες, το συνεχές και ανελέητο άγχος μην πάθει τίποτα το παιδί, μην περάσει η ώρα του φαγητού και δεν φάει ή αντιθέτως φάει κάτι επικίνδυνο (συνήθως από το πάτωμα). Όλοι ξέρουν ότι το έχεις ένα παιδί είναι δουλειά με συνεχές ωράριο και αυτό, όσο να 'ναι, όσο θετικά συναισθήματα και να χαρίζει, είναι -αν μη τι άλλο- εξαντλητικό. Μια εξάντληση η οποία, τις περισσότερες φορές, διαγράφεται στο πρόσωπό σας.

Ακόμα όμως και να μην έχετε εσείς η ίδια παιδί, κατά 99,% έχετε φίλους που έχουν παιδι(α) και κατά 199% σας έχουν παραπονεθεί για το πόσο (δραματικά) έχει αλλάξει η ζωή τους με το παιδί και, βασικά, για το πόσο κουρασμένοι αισθάνονται.

Αυτό, κάποιος σκέφτηκε να το κάνει viral, αλλά με μπόλικες δόσεις χιούμορ. Έτσι, γεννήθηκε ο λογαριασμός Got Toddlered (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "απέκτησα ένα νήπιο") στο Instagram που μοιράζεται φωτογραφίες από ανθρώπους πριν γίνουν γονείς και αφού έγιναν γονείς.

Δες τις ξεκαρδιστικές «πριν» και «μετά» φωτογραφίες στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονείς ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ κούραση got toddlered
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ