ΑΠΘ: 5 συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών - iefimerida.gr

ΑΠΘ: 5 συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών

ΦΩΥΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS//ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χτες «σαφάρι» ελέγχων στους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στόχος της αστυνομικής επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 ατόμων (4 αλλοδαπών και 1 ημεδαπού), ηλικίας από 26 έως 53 ετών, ύστερα από μεταξύ τους αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

98,65 γραμμάρια κάνναβης μέσα σε μικροδέματα βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή των συλληφθέντων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με χρηματικό ποσό που προέρχοταν από την εμπορία εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν οι συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ