Οι γονείς του φίλου της εφοριακού μιλούν στο iefimerida: «Ερχόταν κάθε μέρα στον τάφο του παιδιού μας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι γονείς του φίλου της εφοριακού μιλούν στο iefimerida: «Ερχόταν κάθε μέρα στον τάφο του παιδιού μας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 33χρονου, πάνω από τον τάφο του οποίου άγνωστος δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη.

Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του Γιάννη Καυκιά ανέφεραν πως δεν ήξεραν την κοπέλα και ότι τη γνώρισαν στο κοιμητήριο, καθώς επισκεπτόταν κάθε μέρα το μνήμα του παιδιού τους.

Πατέρας φίλου της 32χρονης: Το κορίτσι το γνώρισα εδώ - Ερχόταν εδώ και καθόταν με τις ώρες
Ο πατέρας του φίλου της άτυχης 32χρονης, πάνω από τον τάφο του οποίου δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, μίλησε στο iefimerida.gr. Ο κ. Δημήτρης είπε: «Σοκαρίστηκα, έγινε ένα αποτρόπαιο έγκλημα πάνω στον τάφο του παιδιού μου. Το έμαθα από την αστυνομία αυτό που έγινε. Το κορίτσι το γνώρισα στον τάφο του παιδιού μου. Ερχόταν εδώ και καθόταν με τις ώρες».


Μητέρα 33χρονου: Εφερνε το λουλουδάκι της, το κεράκι, ήταν στεναχωρημένη
Η μητέρα του νεαρού μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Το κορίτσι ερχόταν το απόγευμα. Κάποιες φορές την είχα συναντήσει και πρωί τα Σαββατοκύριακα. Έφερνε το λουλουδάκι της, το κεράκι, ήταν στεναχωρημένη. Μιλούσαμε για τον Γιάννη. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ