Θρήνος στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού -Τα μηνύματα στο Facebook - iefimerida.gr

Θρήνος στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού -Τα μηνύματα στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανείπωτη θλίψη και πόνος έχουν καταβάλει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εκεί πήγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα προκειμένου να επισκεφτεί τον τάφο του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Σήμερα και η ατυχη εφοριακός θα κηδευτεί στο 2ο Νεκροταφείο Ριζούπολης λίγα μέτρα μακριά από τον φίλο της.

Οι γονείς και τα τρία αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους χτύπησε. Με οργή και θυμό, μάλιστα, κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα και ζητούν από τις Αρχές να εντοπίσουν τον δολοφόνο. Ο πατέρας της 32χρονης έκανε λόγο χθες για «πληρωμένο δολοφόνο» και κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις χειριζόταν η κόρη του, η οποία εργαζόταν ως εφοριακός στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Σοκαρισμένη η μητέρα

«Με πήγαν στην Ασφάλεια χθες, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν», είπε την Πέμπτη, σοκαρισμένη, η μητέρα της άτυχης εφοριακού, περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Θρήνος στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού -Τα μηνύματα στο Facebook | iefimerida.gr 0

«Πήγαινε στο νεκροταφείο από τότε που έχασε τον φίλο της και την είχε πάρει από κάτω, γιατί τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν αδερφικοί φίλοι. Αυτό και ο χωρισμός της την πείραξαν πολύ. Της πέσανε μαζεμένα», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως η κόρη της τής είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν: «Μου είχε εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ηθική, πολύ τυπική στη δουλειά της. Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο, γιατί είχε κουραστεί και είχε φοβηθεί».

«Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις, μερικές φορές δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, φοβάμαι. Αν κάνω λάθος, θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή», της είχε πει.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής της

Από την πλευρά της, η αδερφή της άτυχης 32χρονης συγκλόνισε χθες με μήνυμά της στο Facebook. Η ίδια είχε μιλήσει με τη Δώρα λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί και την περίμενε στο σπίτι τους στο Γαλάτσι.«Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη», ήταν το μήνυμά της στο Facebook.

Θρήνος στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού -Τα μηνύματα στο Facebook | iefimerida.gr 1

Δεκάδες μηνύματα στο Facebook

Στο μεταξύ, στην είδηση του τρομερού εγκλήματος δεκάδες ήταν οι συγγενείς, οι φίλοι, ακόμα και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τη Δώρα Ζέμπερη που έσπευσαν να αφήσουν ένα μήνυμα στο προφίλ της για τον αδόκητο χαμό της.

«Κοριτσάκι μου γλυκό, ξαδερφούλα μου, έφυγες από τη ζωή τόσο άδικα και σκληρά. Θα σε θυμόμαστε πάντα, θα είσαι ο δικός μας άγγελος στον ουρανό. Καλό παράδεισο», έγραψε συγγενής της 32χρονης. «Δεν υπάρχουν λόγια!!! Αυτό το τραγικό τέλος... κρίμα... Καλό παράδεισο στον κήπο τού Αγγέλου...», ήταν το μήνυμα άλλου χρήστη.

«Αν και δεν σε ήξερα! Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος! Καλό Παράδεισο Κοπελάρα μου! Να προσέχεις εκεί ψηλά τους δικούς σου ανθρώπους! Τραγικό να σε βρει κάτι τέτοιο! Να 'ναι ελαφρύ το χώμα σου!», έγραψε χρήστης που δεν γνώριζε το θύμα.

«Καλό παράδεισο Θεοδώρα... Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα αυτό το τέρας... Υπάρχει Θεία Δίκη... Κουράγιο κ συλλυπητήρια στην οικογένεια», ανέφερε άλλο μήνυμα για την 32χρονη.

Θρήνος στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού -Τα μηνύματα στο Facebook | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ