H Mαρία Κορινθίου έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης: Είναι περίεργο έτσι όπως νιώθω [βίντεο] - iefimerida.gr

H Mαρία Κορινθίου έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης: Είναι περίεργο έτσι όπως νιώθω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδηλη ήταν η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί.

Οταν ήρθε η δική της σειρά να μιλήσει, η ηθοποιός λύγισε, καθώς ήταν πολύ συγκινημένη για την δυνατότητα που της δίνεται να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ας σημειωθεί πως η Μαρία Κορινθίου τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων εξαιτίας της επιλογής της να φωτογραφηθεί γυμνή για γνωστό περιοδικό.

«Τώρα είναι λίγο περίεργο έτσι όπως νιώθω, αλλά από την άλλη είναι τόσο υπέροχο και λυτρωτικό όλο αυτό! Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, είναι μεγάλο δέος»,υπογράμμισε ξεσπώντας σε λυγμούς ενώ λίγο αργότερα μιλώντας σε δημοσιογράφο, έσπευσε να συμπληρώσει: «Δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που θέλω επειδή λένε κάποιοι. Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Αυτό αγαπάω και αυτό κάνω. Υπάρχουμε, συγγνώμη κιόλας».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAρια κορινθιου συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ